SIMON MUNKABIZTONSÁG
HACCP tanácsadás

A HACCP nemzetközileg elismert, élelmiszerbiztonsági rendszer. Az előírásoknak megfelelő HACCP-t,
csak és kizárólag szakirányú végzettséggel rendelkező és naprakész jogszabályi ismeretekkel bíró személy készíthet.

Élelmiszer forgalmazáshoz és előállításhoz ez nélkülözhetetlen dokumentum. A napi gyakorlatban HACCP naplót kell vezetni,
melynek része a takarítási napló, hűtőnapló stb.

  • Rendszer felülvizsgálata termékkör vagy tevékenység változás esetén.
  • Kötelező éves auditálás.
  • Felméri és megismeri az adott tevékenységet és a termékkört.
  • Elkészíti az üzemeltetéshez szükséges útmutatókat, szabályzásokat.
Ne nyugtalankodjon

az ellenőrzések miatt!

Ne halogassa a jogszabályoknak megfelelő HACCP rendszer kiépítését, hiszen ezzel sok kellemetlenségtől és bírságtól kímélheti meg magát.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

SIMON MUNKABIZTONSÁG,

MUNKAVÉDELEM

Egy megfontolt munkaadó célja és érdeke is egyben, hogy dolgozóit biztonságban tudhassa, hiszen így biztosíthatja a folyamatos termelést és elkerülheti az esetleges hatósági bírságokat is.

Tovább
SIMON MUNKABIZTONSÁG,

TŰZVÉDELEM

Cégmérettől függetlenül minden vállalkozás biztonságos működéhez elengedhetetlen az átfogó tűzvédelmi előírások követése és azok maradéktalan betartása.

Tovább
SIMON MUNKABIZTONSÁG,

KÖRNYEZETVÉDELEM

Hosszútávon az élhető és a természetes környezet fenntartása, valamint a természeti értékek megőrzése a cél, ezzel lehetőséget teremtve a hosszútávú és fenntartható gazdálkodásnak.

Tovább
SIMON MUNKABIZTONSÁG,

ADR TANÁCSADÁS

Minden vállalat veszélyes áru közúti szállítása esetén köteles alkalmazni egy ADR tanácsadót, aki figyelemmel kíséri, hogy az előírásoknak megfelelően járjanak el az illetékesek.

Tovább
SIMON MUNKABIZTONSÁG,

KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ

Környezetvédelmi termékdíjat kell megfizetni minden EU-n kívülről importált csomagoló anyagra, reklámhordozó papírra, műszaki cikkek egyes részeire, gumiabroncsokra, kenőolajokra és az akkumulátorokra.

Tovább
SIMON MUNKABIZTONSÁG,

HACCP TANÁCSADÁS

Az előírásoknak megfelelő HACCP-t, csak szakirányú végzettséggel rendelkező és naprakész jogszabályi ismeretekkel bíró személy készíthet, ez a dokumentum elengedhetetlen az élelmiszer forgalmazáshoz vagy előállításához.

Tovább

ÍRJON NEKÜNK!